Hogyan veri át a konkurencia az ügyfeleket?

Irodánk büszke arra, hogy állandóan transzparens módon, féligazságok terjesztése nélkül nyeri el ügyfelei tetszését és bizalmát. Mi nem alkalmazunk megtévesztő információkat webes felületeinken, mint a konkurencia.

De lássuk is, miben vagyunk mi mások?

Nálunk nincsenek rejtett költségek

Nem hallgatjuk el az adószámmal kapcsolatos információkat

A törzstőkével kapcsolatosan is valós információkat közlünk

A német cégalapítás / átírás várható idejét sem szépítjük meg

Ügyfeleink panaszai alapján szereztünk tudomást konkurenseink, tanácsadókhoz méltatlan üzletpolitikájáról, miszerint azok féligazságokkal operálva nyerik meg a klienseket, végül pedig vállukat vonogatva próbálják leplezni saját inkompetenciájukat. Riválisainkról olyan információkat tudtunk meg, minthogy azok úgy hirdetik szolgáltatásaikat, hogy sokkal rövidebb időtartamot adnak meg mind a cég megalakulására mind az átvételére vonatkozóan. Van olyan szolgáltató, ahol 2 napos átírási időtartamot adnak meg német cégvásárlás esetén, a valóságban azonban 2-4 hetet vesz igénybe a cégbírósági bejegyzés. Ne dőljünk be az ilyen csalóka megtévesztéseknek!

Az árképzésben is alattomosan járnak el sokan, ugyanis nem tüntetik fel az összes költséget felületeiken, az csak majd később derül ki, sokszor olyankor, amikor az ügyfél már kiutazott hozzájuk a cégalapítás/cégvásárlás végett. Sok esetben a vevőcsalogató ár dupláját kell kifizetnie az ügyfélnek a különböző hozzáadott többletköltségek miatt. Tehát ha valaki azt gondolta, hogy 4 ezer EUR-ból megvehet egy kész céget, annak sokkal többe fog az kerülni…

Eladó kész cégek esetén azt állítja a szolgáltató, hogy az eladásra felkínált GmbH már rendelkezik adószámmal, holott a Vorratsgesellschaft-ok nem rendelkeznek adószámmal, azt csakis adásvételkor kérvényezik meg az új ügyvezető nevére, és szinte ugyanolyan hosszú időbe telik az adószám kiosztása ilyen esetben, mintha új céget alapítana az ügyfél.

Sok esetben hallgatnak a szolgáltatók a törzstőkéről, és csak szerződéskötéskor derül ki, hogy a 25 ezres törzstőke a cég számláján van, így azt is ki kell fizetnie pluszba az ügyfélnek.

A bankszámla tekintetében is félrevezető információkat adnak meg a szolgáltatók. A Vorratsgesellschaft-okat Fintech-bankszámlákkal árulják, ami nem egyenlő egy elismert bank számlájával.

Irodánk mindezen információkat előre tudatja az ügyfelekkel, nálunk lehet tudni, melyik cégnek volt befizetve a törzstőkéje, melyiknek nem, de cégeink 90%-ánál be volt fizetve a 25.000 EUR, és azt utólag kivette az ügyvezető, így a vásárlónak már nem kell azt is pluszba megfizetnie.

Minden eladó cégünk esetében tudatjuk ügyfelünkkel, hol, melyik bankban található a cég folyószámlája.

Az adószám tekintetében is valós információkat adunk meg. Ha egy cég nem rendelkezik adószámmal, azt olcsóbban áruljuk, és tudatjuk ügyfeleinkkel, ha van adószáma, ÁFA-száma, akkor az logikus, hogy drágábban kerül értékesítésre, mint az adószámmentes cégek.

Irodánktül többnyire 7900 EUR-s áron lehet vásárolni német adószámmal, ÁFA-regisztrációval rendelkező ismert banknál vezetett folyószámlás GmbH-kat, s azok átírási ideje 2-4 hétbe telik.

Óvatosan tehát a féligazságokkal operáló kóklerekkel, mert pórul járhatnak ügyfeleink, és sok pénzükbe kerülhet az átverés.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?