Kész cégek

Eladó kész német cég
Adószámmal rendelkező Ready Made kész GmbH eladó

Eladó Német Cégek

A gyors és hatékony ügyintézés zálogaként a Ku&Co. Wirtschaftskanzlei kész, Ready Made cégeket forgalmaz:

 • Kész GmbH 8.000 EURÓ
 • Kész UG 6.500 EURÓ
  +Átírási Költség körülbelül 1.000 EURÓ

Minden egyes általunk megvételre kínált kész vállalkozás rendelkezik:

 • Adószámmal
 • ÁFA-regisztrációval
 • Közösségi Adószámmal
 • Bankszámlával

A német cégalapítás folyamatát taglaló leírásunkban olvashatták megrendelőink, hogy egy új cég alapítása esetén hosszú hónapokat kell várniuk az alapítóknak, amíg az adóhivatal kiosztja az alakuló gazdaság részére az adószámot, ez némely esetben akár 6 hónap is lehet. Az adószám kiosztásának a meggyorsítására új cég alakulásakor NINCS lehetőség.

Ha viszont ügyfeleinknek túl soknak tűnik ez a várakozási idő, akkor vásárolhatnak irodánktól kész, már Adószámmal rendelkező vállalkozásokat, melyek átírási ideje 2-3 hétbe telik, azaz jóval rövidebb idő alatt elkezdheti az új ügyvezető a munkát egy ilyen társasággal, mintha újat alapított volna. Sok esetben megéri a többletköltséget a Ready Made vállalkozásáért kifizetett magasabb ár, mivel a határidős munkák nem tűrnek halasztást, így bőven megtérülhet a többhónapos várakozási idő megspórolásával az a kevés többletköltség, ami egy eladó német cég felvásárlásával jár.

Egy kész cég megvásárlása ugyanúgy zajlik, mint egy új cég alapítása azzal a különbséggel, hogy egy meglévő vállalkozással már leghamarabb két hét múlva elkezdhet dolgozni az ügyfél. Az átvételi dokumentumok előkészítéséhez szükségünk van a következőkre:

 • Személyazonosító Okmány másolata
 • Lakcímkártya
 • Új tevékenységek meghatározása

A cégnév módosítása nem ajánlott, ugyanis ebben az esetben meghosszabbodik az átírási folyamat, az előre kalkulálható 2-3 hétről, 2-3 hónapra is nőhet az új tulajdonos és az új cégnév kereskedelmi és iparkamaránál történő regisztrálása. Cégnevet akkor ajánlott módosítani, amikor a társaság már az új tulajdonos nevén van.

Ha biztosra akar menni, hogy a céges bankszámlát átvegye az új ügyvezető, akkor tekintse meg Lakcímszolgáltatásunkat Németországban.

Igény szerint kész cégeket is felkínálunk megvételre ügyfeleink számára.

A kész német cég vásárlásának előnyei:

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkező cégspecialista iroda lévén tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink számára nagyon fontos az idő. Ez azt jelenti, hogy általában hirtelen jön egy új üzleti lehetőség, amit meg kell ragadni, s hogy kliensünk megkapjon egy kilátásba helyezett németországi szerződést, akkor rendelkeznie kell egy német vállalkozással. A hirtelen adódott lehetőség tehát égetően szükségessé teszi egy GmbH, vagy UG meglétét, ami megnehezíti így a vállalkozó helyzetét.

Ebben az esetben ügyfelünk alapíthat egy vadonatúj KFT-t, azonban ennek megalakulási ideje 3 hét, és ebben még nincs benne az adószám megszerzése, hiszen adószámra általában hónapokat várnak az újonnan alakult cégek. Ez tehát azt jelenti, hogy 3-4 hónap múlva tudja leghamarabb elkezdeni a munkát emberünk, ami valljuk be, már kívül esik minden megbízó komfortzónáján, és senki sem fog ennyi időt várni egy alvállalkozóra.

Második lehetőségként felvetődik ilyenkor a cégvásárlás gondolata, ami egy kifejezetten vonzó alternatíva lesz ebben az esetben, hiszen így esélyes nagyon rövid idő alatt felmutatni egy működő, adószámmal is rendelkező gazdasági társaságot. Tapasztalataink szerint 2-3 hét alatt az új tulajdonos nevére kerül egy ilyen kész társaság, s ekkor már az adószámmal bíró német GmbH tulajdonosa nemcsak hogy szerződést köthet megbízójával, hanem meg is kezdheti a munkát új vállalkozásával. Amint a GmbH a vásárló nevére kerül, máris kiállíthtja első számláit a megrendelő felé.

Cégünk felkínál megvételre többfajta német KFT-t is, így elérhető a kínálatunkban:

 • GmbH (Gesellschaft mit beschränkter Haftung)
 • UG (Unternehmensgesellschaft)

Továbbá választhatnak vevőink:

 • Újonnan létrehozott polccégeket nulla forgalommal
 • Régebbi cégeket, melyeknek múltja van

Ha ügyfeleink megengedik, mi többnyire a vadonatúj polccégeket ajánljuk, hiszen ezeket irodánk alapította, azok semmiféle gazdasági tevékenységet nem végeztek, és garanciát tudunk vállalni azokért. A meglévő régebbi cégek ügyfeleinktől, és partnereinktől származnak, mi csak kiközvetítjük azokat, így azokért mi nem tudunk garanciát vállalni.

Az általunk felajánlott kész német cégek rendelkeznek:

 • Helyi adószámmal (Steuernummer)
 • Nemzetközi Adószámmal (UmsatzSteuer Nummer)
 • Bankszámlával (Geschäftskonto)

Keressen minket bizalommal telefonon, vagy személyesen müncheni és berlini irodánkban, s mi a legjobb tudásunk szerint kiszolgáljuk magyarországi megrendelőinket.