Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás Németországban, Berlinben

Irodánk a német fővárosban, Berlinben kínál bejegyzett címet ügyfeleinek. Székhelyszolgáltatásunk legfőbb előnye, hogy FEHÉRLISTÁS címként van nyilvántartva az adóhivatalnál. Hogy mit is jelent ez?

Biztosan ismerik megrendelőink a magyar üzleti környezetből a székhelyszolgáltatások buktatóit, és tisztában vannak azzal, hogy a legtöbb magyarországi szolgáltató több ezer vállalkozást regisztrál egy címre, köztük számtalan fantom céget is. Ezért az adóhivatal kiemelt kockázatú vállalkozásokként kezeli mindazon cégeket, amelyek osztoznak a strómannos cégek székhelyén.

A Ku&Co. Wirtschaftskanzlei egyfelől megválogatja ügyfeleit, és tényleges irodai környezetet biztosítunk az ide regisztrált cégeknek, azaz egy 120 m2-es helyen mintegy 10 kisebb iroda lett kialakítva, rendelkezünk továbbá egy fő tárgyaló teremmel, konyhával, és az elvárásoknak megfelelő illemhelyiségekkel is. Minden egyes irodánkban irodai bútorzat található és internetcsatlakozási lehetőség is az ügyfelek rendelkezésére áll. Egy-egy irodában mérete ellenére 3-4 irodai szék is található, tehát alkalmas az a csoportos együttdolgozásra is.

Ügyfeleink leveleit kezeljük, ami annyit tesz, hogy kérésre beszkenneljük, és e-mailben továbbítjuk azokat a megrendelő által korábban megadott címre. Az adóhatóság, vagy bármely más hivatal alkalmazottai munkaidőben (8-16 óra között) ellátogathatnak címünkre, ahol őrizzük céges irataikat, vagy azok másolatát, és meg tudjuk mutatni azokat a hivatalok képviselőinek. Cégalapítás Németországban.

Tekintse meg új szolgáltatásunkat is: Lakcímbejelentés Németországban

Ha tehát egy fehérlistás címet szeretnének ügyfeleink, akkor válasszák a Ku&Co. berlini székhelyszolgáltatását, melynek havi díja: 144 Euró.

Színvonalas és diszkrét székhelyszolgáltatás a fővárosban Berlinben.