Bankszámlanyitás

Bankszámlanyitás Németországban

Megrendelőink számára céges bankszámla megnyitásában is segítséget nyújt vállalkozásunk. Nem úgy mint más szolgáltatóknál, a Ku&Co.-nál a BANKSZÁMLANYITÁS INGYENES!

Irodánk többnyire a Commerzbank és Postbank intézeteket részesíti előnyben, ugyanis ezen bankok rugalmasabbak a külföldi illetőségű ügyfelekkel. Habár ezen bankok nem kérik, hogy német lakcímmel rendelkezzen a társaság ügyvezetője, azt elvárják, hogy a társaság vezetőjével vagy németül, vagy angol nyelven elbeszélgessenek.

Ezért ügyfeleinknek fel kell készülniük egy német, vagy angol nyelven folytatott beszélgetésre a banki ügyintézővel, aki a társaság üzleti terveivel, annak forgalmával kapcsolatos kérdéseket fog feltenni.
Sok esetben érkeznek be olyan kérések hozzánk ügyfeleinktől, hogy segédkezzünk HSBC bankszámla nyitásánál.

Az említett pénzintézetről azonban tudni kell, hogy csakis olyan ügyfeleket fogadnak be, amelyek legalább egy lezárt évvel rendelkeznek, és forgalmuk több millió Euró nagyságrendű. Cégvásárlás esetén pedig figyelembe veszi a bank az ügyvezetőváltás időpontját, és az attól számított egy évet nézi.

Ha ügyfeleink mindenképpen ragaszkodnak ahhoz, hogy segédkezzünk nekik a HSBC bankban történő számlanyitásban, akkor garancia nélkül elkísérjük az ügyfeleket a pénzintézet berlini fiókjába előzetes időpont egyeztetéssel 500 Euró ügyintézési díj ellenében.

Zökkenőmentes céges bankszámlanyitás és Cégalapítás Németországban.