Újból utazhatunk Németországba cégalapítás végett

Irodánk, a Ku&Co Wirtschaftskanzlei ismét megnyitotta kapuit, és újból fogadjuk határon túlról érkező ügyfeleinket. Köszönhetjük ezt annak, hogy az európai országok a Covid19-intézkedések könnyítése mellett döntöttek, és ismét megnyitották az uniós határokat. Munkatársaink elérhetők telefonon, e-mailben, vagy személyesen a Berlin, Südwetskorso 14 szám alatti irodánkban.

Csak biztatni tudjuk ügyfeleinket, hogy keressenek minket szolgáltatásaink igénybevétele miatt, hiszen nem lehet tudni, mit hoz a jövő a vírushelyzet kapcsán, és nehogy ismét bezáruljanak az EU belső határai megakadályozván így a szabad küzlekedést az országok között. Vállaljuk cégek megalapítását, bankszámlanyitást, igénybe vehetik székhelyszolgáltatásunkat, vagy vásárolhtnak tőlünk ügyfeleink kész, már adószámmal rendelkező GmbH-kat is.

Bízunk benne, hogy nem történik meg ismét ugyanaz, mint idén tavasszal, hogy megszűnik a szabad közlekedés az EU-n belül a járványhelyzet súlyosbodása miatt, de óvatosságból arra ösztönzünk mindenkit, aki vállalkozást indítana Németországban, hogy most intézze el céges ügyeit, amíg még nem ütközik korlátokba.

Sikeres vállalkozást kívánunk ügyfeleinknek.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?