Cégalapítás meghatalmazással a vírushelyzet miatt

Irodánk a COVID 19 miatti válsághelyzet miatt jelenleg vállalja cégek alapítását Németországban meghatalmazással is. A távoli cégalapítás azonban csakis a járvány időszaka alatt érvényes, ha ismét megnyílnak Európa határai, és az EU-s állampolgárok újból tudnak majd közlekedni az országok között, akkor ismét szükség lesz majd a személyes jelenlétre.

A meghatalmazásos cégalapításhoz szükségünk lesz egy magyar közjegyző előtt aláírt meghatalmazásra, amelyben a cég tulajdonosa/ügyvezetője megbízza munkatársunkat annak németországi GmbH-ja, vagy UG-ja alapításával. Ezen meghatalmazást hiteles német fordításban kell eljuttatni részünkre berlini címünkre.

Munkatársunk ezen meghatalmazással el tudja járni a vállalkozás bejegyzését, és ki tudjuk venni a kész dokumentumokat a cégbíróságról. Ezzel a megoldással nyerhet az ügyvezető 2-3 hetet, s a későbbiekben, ha megnyílnak a határok, akkor ki tud majd utazni a banki ügyintézés végett, ahol megrendelheti a bankkártyát és az internetes bankolási lehetőséget.

Keressenek minket bizalommal: Cégalapítás Németországban felsőfokon!

 

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?