Cégalapítás: online üzleti lehetőségek a 21. században

Az IMRG Capgemini eRetail Sales Index legfrissebb kutatási adatai szerint kb. 133 milliárd fontot költöttek el 2016-ban az Egyesült Királyság kiskereskedők online üzleteiben, ami 18 milliárd fonttal meghaladja a 2015-ös online kiadást. Az emberek így egyre inkább biztosak abban, hogy az online cégalapítás előrelépés lehet a siker felé.

A mai digitális világban ahhoz, hogy bármely vállalkozás sikeres legyen, erős online jelenléttel is kell rendelkeznie. Valójában a weboldallal rendelkező vállalkozások 51% -kal nagyobb eséllyel növekednek, mint azok, amelyek nem rendelkeznek saját webhellyel, a 123-Reg internetszolgáltató által végzett több mint 2.000 kis- és mikrovállalkozásról szóló felmérése szerint. Vállalkozásának webhelye nem csak egy olyan hely, ahol az ügyfelek megvásárolják az Ön termékeit vagy szolgáltatásait, hanem kutatási forrásként szolgál azoknak a potenciális ügyfeleknek is, akik kíváncsiak az Ön termékeire vagy szolgáltatásaira.

A termék eladását kínáló online üzlet létrehozása nem elegendő az új vásárlók bevonzásához, hanem rengeteg hasznos információt kell az emberekhez eljuttatni, hogy meggyőzze az új vásárlókat arról, hogy valóban megéri Öntől vásárolni. Az ügyfelek elvárják, hogy online elérhető legyen, tehát győződjön meg arról, hogy megadja nekik, amit keresnek. Ezenkívül kiemelkedő ügyfélszolgálatot kell biztosítania, és a meglévő ügyfeleit friss információkkal kell ellátnia. Egy másik dolog, amire gondolni kell, a bizalmi kötelék kiépítése az ügyfelek és az online üzlet között.

Az új ügyfelek teljesen nyugodtak akarnak lenni afelől, hogy egy jó hírű cégtől vásárolnak online, amely egy valódi üzlet. Ha azt akarja, hogy ügyfelei komolyan vegyék, és bizonyítani akarja, hogy őszinte online vállalkozást működtet, amelyben megbízhatnak, akkor az a legjobb, ha új vállalkozását hivatalosan is beregisztráltatja. A cég alapításának folyamatán keresztül regisztrálnia kell vállalkozását jóhiszemű vállalkozásként a törvény értelmében. Ez igazán megnyugtató lehet az ügyfelek számára, mivel képesek lesznek felkeresni a céget a hivatalos cégjegyzékben vagy nyilvántartásban, és ott megtalálhatják az Ön és a cég adatait is.

Az online üzleti vállalkozás felépítésének legjobb módja az, ha apró lépésekkel indul, és fokozatosan kipróbálja a legújabb ötleteket, és felhasználja azokat, amelyek jól működnek. Szánjon időt arra, hogy kritikus szemmel figyelje meg előrehaladását a cégalapítás első lépései után.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?