Cégalapítás olcsón: ilyen is létezik!

A vállalkozás indításától sokakat éppen az rettent vissza, hogy befektetésre lenne szükség, amit néha igen nehéz előteremteni. Tény azonban, hogy vannak olyan lehetőségek, melyek szinte semmi induló tőkét nem követelnek meg, és mégis magukban rejtik a sikert.

Mindegy, hogy a cél a német cégalapítás, vagy itthon szeretnénk boldogulni, a szakértelem nélkülözhetetlen lesz. Tarts velünk, és tudd meg, milyen megoldások hozhatóak ki minimális összegből!

Projektek és építési munkák

Az egyéni vállalkozók egy része kifejezetten olyan termékeket értékesít, melyeket saját kezével készített. Mindegy, hogy a gyermekjátékok vagy a lakásdekorációs elemek terén mozogsz otthonosan, ha jó a kézügyességed, nívós darabokat tudsz alkotni, akkor érdemes lehet belevágni a dologba. A hozzáértés akkor is kifizetődő, ha szakmai szolgáltatásokról, például villanyszerelésről, asztalos munkákról, tetőfedésről vagy kertépítésről van szó.

Takarító cég

A minőségi takarításra nagy igény mutatkozik. A városokban az irodahelyiségek és közösségi terek kapcsán éppen úgy igaz ez, mint akkor, ha a kertvárosi ingatlanok takarítása a cél. A tisztítószolgálatok kereskedelmi egységeket is szoktak takarítani, az induláshoz pedig a megfelelő tisztítószerekre, vagy esetleg nagyban gondolva alkalmazottakra van szükség.

Mobil szépség szolgáltatás és fodrászat

Napjainkban sokan vannak, akik szeretnék megspórolni azt az időt, amit a fodrászhoz vagy a manikűröshöz menéssel eltöltenek. Nem véletlen, hogy a mobil fodrászok, szépség szolgáltatást nyújtók iránt egyre nagyobb a kereslet. Ez egy remek lehetőség annak érdekében, hogy a piaci rést sikerüljön betölteni, ezzel akár jelentős jövedelemre és vendégkörre szert téve.

Kézműves piaci stand

Kreatív alkotásokat készítesz szabadidődben? Szeretnéd értékesíteni az így készült ékszereket, kézműves szappanokat? Ha nem kívánsz üzlethelyiséget bérelni, és annak minden bajával foglalkozni, akkor a piaci stand bérlése is remek választás lehet. Érdemes az online értékesítésen is elgondolkodni.

Kertépítés, kertészkedés

Sokak számára fontos, hogy a házat övező környezet ápolt és igényes legyen, de a mindennapokban erre nem tudnak időt fordítani. Ilyenkor jöhet jól a kertépítés, kertészkedés szolgáltatás. A sövényvágás, a növények gondozása, a medence karbantartása, vagy akár a kezdetektől zajló kertépítési munkálatok mind ebbe a tevékenységi körbe tartozhatnak.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?